Luke 3: Kleinhearts motetips i koronatider.

Koronaviruset trenger vel neppe noen introduksjon. Etter å ha stiftet bekjentskap i våres har vel de fleste av oss mer eller mindre innfunnet oss med at vi lever i disse tider. Man venner seg til det meste. Sosial avstand. Vaske hender. Hjemmekontor. Alle gjør sitt. Drar lasset.

Men så er det disse munnbindene da,

sier du kanskje.

Jeg vil så gjerne bidra, men føler at jeg ser ut som en dust.

Og jo. Fashionistaen i oss har det jo ikke så lett når alle går rundt og ser mer eller mindre ut som litt stakkarslige kirurger.

En litt stakkarslig kirurg

Men som den hipsterbloggen vi er gjør vi selvsagt vårt for å hjelpe i disse tider. Det er derfor vi med glede kan presentere:

BRØDRENE KLEINHEARTS ALLER BESTE MOTETIPS FOR MUNNBIND

Vi begynner der kontakt med potensielle smitteslusker og dermed behov for munnbind kanskje er størst:

UTENDØRS

Ettersom det nå er desember og såpass kaldt i været, er  er det forholdsvis enkelt å rocke en god look med munnbind utendørs i disse tider. Nøkkelen er riktige klær, båret på litt kreativt vis:

Høyt skjerf
Lav lue
Eller begge.

INNENDØRS

Innendørs er trendy munnbindbruk noe vanskeligere. I noen settinger kan det fungere med en god genser med høy hals, hvis du skulle ha noe slikt liggende:

En god genser

En annen mulig strategi kan være å lede blikket vekk fra munnbindet. Vi kan anbefale:

En festlig hatt
Stygge klær
Eller begge

Men det er selvsagt ikke i alle settinger slike løsninger passer seg. Brødrene anbefaler derfor å la kreativiteten få litt fritt spillerom – Gjør munnbindet til ditt eget! Her har jeg forsøkt meg på noen kjappe løsninger ( med varierende hell ) men det er bare fantasien som setter grenser!

Et bredt glis?
Den barten jeg alltid har ønsket meg?

Til sist vil vi gjerne nevne muligheten for å la munnbindet være basis i et kostyme. Hvem sier at det ikke er lov å gå utkledd på tbanen? Året er 2020, alt er lov! Her er mine forslag til et obvious og et noe mer kreativt costume:

Alan Walker
Darth Vader

Det var alt for denne gang! Som dere skjønner er det bare fantasien som setter grenser! Velg deg en stil, bruk munnbind og

STAY FABOLOUS

 

 


Brødrene Kleinheart vil påpeke at vi er opptatt av smittevern og tar selvsagt hensyn til smittevernutstyr. Alle munnbind brukt i denne luken er brukt og skulle uansett kastes. Ingenting er ødelagt.

Author: Henka

Mann, 36 med alle kroppsfunksjoner mer eller mindre på plass. Liker kaker og innehar en lett fetish for flyvende skapninger som røker.

3 thoughts on “Luke 3: Kleinhearts motetips i koronatider.”

Comments are closed.