Luke 4: Tusen bilder sier mer enn tusen ord!

Selv om ikke alle er like aktive lenger, har det gjennom historiens løp vært mye god stemning på facebook. Fortsatt er det noen som legger ut bilder der, har jeg hørt. Uansett, vi skal se litt på noen gode stunder.

Først ute er et bilde av Andoratet selv, tilbake fra det gode år 2015. Noe mer hyggelig enn dette finner du vel ikke på internett hvis du ikke leter grundig og med “kattepus” i søkefeltet? To gode busser, samme t-skjorte, brede smil. Herlig stemning!

Så beveger vi oss et år frem i tid, til 2016! Skal vi se- her ser vi jo at stemningen på facebook fortsatt er knallgod! T-skjortene ligner jo også på de fra 2015, men moten skifter ikke så raskt, tross alt.

Litt senere på året smeller det til igjen gitt! Stemningen er den samme gamle, t-skjortene ser jo fortsatt ganske like ut, men denne gangen er  Andors isse med på moroa, og ikke croppet bort sånn som den ble i februar. Det kan vi vel like!

Nøyaktig ett år senere ser vi fortsatt at packers just do it, Andor har vel bursdag på denne dagen i år også? Men meldingene har stilnet her. Hva har skjedd? Plutselig kjølig stemning på kryss av atlanteren? Packers just didn’t? Hyggelig å få de brede smilene frem igjen, men fraværet av den gode samtalen etterlater et lite nervøst preg på dette innlegget.

Ja, det var visst kanskje slutten for det bildet! Men: Vi ser med glede og hurrarop at motivet dukker opp igjen nesten to år etter, i 2019! Denne gang med nye t-skjorter! (Var det kanskje derfor det uteble bilde i 2018, kan vi spørre oss selv?) Packers er med, men har sluttet å gjøre, ser det ut til.

Ja, nei, hva er vel mer på sin plass etter slik en reise, enn å runde av med et bilde av Andors gode smil, blant trærne, kanskje ikledd en t-skjorte som viser løs-i-snippen-holdning og sportsinteresse! Skal se om vi har noe fra i år? Joda, her ligger jo dette sjarmerende smilebilde og venter på oss fra 17. mai!

Gratulerer med dagen!

Author: Tigerkråka

Mann 27, alltid på kanten. Stjeler kuvertpakninger med smør fra pasientene sine.

3 thoughts on “Luke 4: Tusen bilder sier mer enn tusen ord!”

  1. Her var det mye godt!
    Ikke minst den mest poetiske tittelen på en luke så langt i år!
    7/7🐱‍👤

    Hilsen en god venn.

Comments are closed.