Luke 9: Kleinhearts hemmelige pepperkakeoppskrift


Tradisjonen tro hører luke 9 hjemme på kjøkkenet. I fjor griset bror Horni til både seg selv og sitt kjøkken i sin nydelige blogg om Julebaksten, og i år skal jeg dele min hemmelige oppskrift med dere.

Oppskriften ble på en måte gitt til meg av en gammel dame som bodde i etasjen under meg den tiden jeg bodde i Markveien, på toppen av Grünerløkka, i Oslo. Hun var alltid ca 87 år og 5 måneder gammel og hadde langt grått hår. Det var ikke en dag jeg gikk forbi henne i gangen og hun ikke ga meg en pepperkake. Disse pepperkakene smakte helt forferdelig! Jeg mistenker at hun brukte den innvendige gørra fra dusjavløpet som sirup. Dette inspirerte meg til å leke litt på kjøkkenet selv og jeg kom til slutt opp med denne oppskriften:


Dette trenger du:

  • Penger (enten kontanter eller bankkort)

DETTE Kan være lurt å ha:

  • Klær
  • Sko

Slik gjør du det:

  • Gå inn i din nærmeste butikk
  • Hent en boks ferdige pepperkaker
  • Gå i kassen og betal

Det høres kanskje skremmende og slitsomt ut, men jeg lover deg at du vil være svært fornøyd med deg selv når du er ferdig.

Så hva venter du på, sett i gang!

3 thoughts on “Luke 9: Kleinhearts hemmelige pepperkakeoppskrift”

  1. Jeg fulgte denne oppskriften og fikk godt resultat vil gjerne gi anmeldelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til denne oppskriften som jeg fulgte

  2. Veldig fin oppskrift. Jeg pleier bake til to, så har tenkt å doble oppskriften. Blir det da riktig å bruke 2 x sko og klær?

Comments are closed.