Luke 24: Glædelig jul

Shitt ass folkens! Nå er julaften kommet og du sitter sikkert der med kjeften full av sjokolade. Fingrene er klissete fra skumnissene du trøkka i trynet for bare noen sekunder siden. Under juletreet ligger det gaver du har brukt mye tid og penger på å kjøpe og du gleder deg til å se fjesene på mottakerne av dine innpakkede overraskelser. Den deilige lukten fra juletreet har satt sitt preg på hele huset og du er glad Kleinhearts julekalender endelig er over for i år.

På kjøkkenet har kanskje noen gått i gang med å lage julemiddagen du skal spise deg stappmett på litt senere i dag. Kjøleskapet er selvfølgelig fullt av øl og desserten som står der er det ikke sikkert noen orker å spise.
I skrivende stund er jeg klein i hodet etter en liten julefyllekule jeg hadde i går, men det går over. Håper jeg.

Generelt må vi vel kunne si at livet vårt er ganske fantastisk! Ja, ikke sant? Så om du i kveld griner på nesa fordi du ikke fikk den riktige gaven synes jeg du skal finne frem kjøttkniven dere brukte til ribba og kjøre den hardt inn i låret. Hold kjeft, skjerp deg, slutt å klag.

Med det i mente vil jeg på vegne av alle brødrene få ønske, fra alle oss til alle dere, en jævlig glædelig jul. Snakkas da!

 

Luke 19: Kleinhearts drikkefavoritter

Julekvelden kommer og maten står på bordet, men hva faen skal du ha i glasset? Det finnes jo IPA, LØPA, HOPA, SEJSON, SØNNESØNN og BOREBRØNN -bare for å nevne noe – så her er det lett å gå seg vill.

Hvis du er i tvil kan du vurdere en av Kleinhearts favoritter!

TIPS #1: Penisvin

Synd å ofre en magisk penis, men verd å unne seg på julekvelden..

TIPS #2: Pussy

Fint med litt energi utpå kvelden

TIPS #3: Ejaculada

Hvem takker vel nei til det sent en kveld?

 

Luke 14: Kleinhearts julegavetips – for deg som er ute i siste liten!

Det er snart jul og for noen stakkarer der ute er det tid for å handle de siste jævla julegavene! Man vil jo heller ligge på rygg og få “dagen-derpå”-diaré sent ned i neseborene og jeg føler virkelig med dere alle!

Derfor, kjære venner, kommer jeg med årets beste julegavetips til deg som er litt sent ute!

-Takk, sier du?
#Barehyggelig

Tips #1: En god klem fra denne fyren

Det blir fort mange klemmer i juletiden. Det er slitsomt.

Tips #2: En baby

Til en som har alt? Kan være vanskelig å oppdrive i siste liten, men har du en liggende er det jo hyggelig å gi. (Tips, de kan også være å finne på kafeer)

Tips #3: En koffert med et hemmelig rom fult av kokain

Denne er kanskje litt dyr å gi til hvem som helst, men i tillegg til ny kofferten får de også en ny opplevelse! I sikkerhetskontrollen!

Tips #4: Tom Ford Bronzer

Hvorfor? Fordi det er så gay! HAHAHA.

Mangler du mer enn 4? Du trenger bare forskjellig farge på innpakningspapiret! Ingen husker hva de andre fikk uansett.

Lykke til!