Luke 15: Ni liv!

Katten anno 1960

At en katt har mange liv, det er vi alle godt kjent med, men hvordan disse livene har blitt levd er ikke alltid like viden kjent. Katten, en normalt ganske hemmelighetsfull og mystisk fyr, delte noen røverhistorier med meg over noen gode shots en kald novemberkveld i 2020.

Kattens tredje liv strakk seg over en periode på 20 år fra 1949 frem til 1969. I denne perioden fokuserte Katten mye på selvrealisering og selvuttrykkelse. Selv omtaler Katten dette livet kun som Prosessen, men husker i følge han selv lite fra perioden, da den i stor grad ble levd i ‘Ga-Jol Brun’-rus.

Ubestridelige bevis på et liv levd

Noe av livet har likevel funnet veien inn i populærkulturen, og Katten delte noen bilder fra et album han hadde liggende – da vi begynte å bevege oss ned i femte flaske med PIMM’s (No.1). Det vil kanskje fremstå som utrolig for mange at Katten har en tidligere karriere som skuespiller og stunt-katt bak seg, der han til og med har holdt roller i kjente produksjoner som Bonanza. Historiene er dog sanne og bekreftes av troverdige Wikipedia, samt kattens eget fotoalbum titulert ‘Liv levd’.

Guns out med gutta! pew pew

 

Bare kødder litt med Lorne og gjengen dah!

Ja, nok en gang fikk du vite det først her hos Kleinheart, og kanskje kommer det flere avsløringer rundt kattens mange liv fremover. Kun tiden vil vise.

Det kan sies mye om katten, men én ting er sikkert: Katten er en luring med mye lurt på lager.

God kveld!

Author: mannen med katten

Mann 27, eier ingen katter, ønsker heller ingen. Spiser frokost, lunsj og middag hver dag, frisk og fin i formen.

2 thoughts on “Luke 15: Ni liv!”

Comments are closed.