Luke 15: Ni liv!

Katten anno 1960

At en katt har mange liv, det er vi alle godt kjent med, men hvordan disse livene har blitt levd er ikke alltid like viden kjent. Katten, en normalt ganske hemmelighetsfull og mystisk fyr, delte noen røverhistorier med meg over noen gode shots en kald novemberkveld i 2020.

Kattens tredje liv strakk seg over en periode på 20 år fra 1949 frem til 1969. I denne perioden fokuserte Katten mye på selvrealisering og selvuttrykkelse. Selv omtaler Katten dette livet kun som Prosessen, men husker i følge han selv lite fra perioden, da den i stor grad ble levd i ‘Ga-Jol Brun’-rus.

Ubestridelige bevis på et liv levd

Noe av livet har likevel funnet veien inn i populærkulturen, og Katten delte noen bilder fra et album han hadde liggende – da vi begynte å bevege oss ned i femte flaske med PIMM’s (No.1). Det vil kanskje fremstå som utrolig for mange at Katten har en tidligere karriere som skuespiller og stunt-katt bak seg, der han til og med har holdt roller i kjente produksjoner som Bonanza. Historiene er dog sanne og bekreftes av troverdige Wikipedia, samt kattens eget fotoalbum titulert ‘Liv levd’.

Guns out med gutta! pew pew

 

Bare kødder litt med Lorne og gjengen dah!

Ja, nok en gang fikk du vite det først her hos Kleinheart, og kanskje kommer det flere avsløringer rundt kattens mange liv fremover. Kun tiden vil vise.

Det kan sies mye om katten, men én ting er sikkert: Katten er en luring med mye lurt på lager.

God kveld!

Luke 5: Kleinheart vasker julen inn!

Dette er en post jeg har blitt bedt om skrive en stund, og jeg har funnet ut at tiden nå er moden!

Brødrene er ofte på besøk hos hverandre, og et gjentagende diskusjonstema er kattens tilsynelatende overnaturlige evner til å vaske dusjdørene. Kortene har til nå blitt holdt tett til brystet, men for å lyse litt opp i en ellers tung hjemmekontor-hverdag, har både mannen og katten blitt enige om å lette på sløret. Sharing er jo tross alt caring, om det så gjelder bilder på face eller gode hverdagslige tips.

Du trenger:

  • Én del klar eddik – gjerne 35% for ekstra power
  • To deler vann
  • En squirt med sitronsaft (hvis du har lyst)
  • Zalo, så mye du gidder

Som vi pleier å si; c’est simple comme bonjour!

God jul og god vask

Luke 21: En julefortelling

Etter en trivelig kveld på kino med brødrene brothers, som de kaller seg på fint, var det endelig duket for en bloggfest av de sjeldne hjemme hos katten og mannen. Katten hadde lagt ned grovarbeidet, og brukt tiden mens mannen var på kino, til å søke opp penisbilder på bing. Han var både blid og fornøyd da mannen kom hjem og ville starte bloggingen med det samme.

“Hei mannen”, sa katten, “hadde du det gøy på kino?”
“Ja, kaptein Andor var med i filmen”, svarte mannen.
“OI, SÅ HYGGELIG!”, ropte katten.
“Veldig hyggelig”, svarte mannen, “i tillegg døde alle sammen, og det er jo alltid stas.”
“Så sant som det er sagt!”, svarte katten og nikket bekreftende.

“Hei, katten, jeg stikker til sengs og blogger litt jeg”, sa mannen til katten.
“OK, men du må ikke sovne nå da”, sa katten engstelig.
“Neida kompis, du kjenner jo meg, alltid på farten som vi sier”, parerte mannen.
“Ja, det tror jeg kanskje bare tigerkråke sier, men la gå”, svarte katten med et lite sukk.

Litt tid passerte..

“Hei mannen! Hvordan går det med bloggingen?”, undret katten.

Men det var allerede for sent, mannen sov, og katten måtte blogge helt alene. Han brettet opp ermene og satte i gang, og da katten omsider ble ferdig, 23 timer senere, presentere resultatet seg i form av en knakkanes fin video… med penis. Enjoy!