Luke 1: VELKOMMEN

Velkommen

** Spoiler alert: Denne posten inneholder spoilers til fremtidige luker i årets julekalender samt Star Wars episode 7: The Force Awakens**

Gratulerer med dagen kjære slektninger og hjertelig velkommen til Brødrene Kleinhearts Julekalender! Hva er så dette, lurer du? Du er kanskje ny her på Brødrene Kleinhearts Hipsterblogg? Trekk opp en stol, så skal jeg fortelle deg åssen dette funker.

Vi er altså en hel skokk brødre som sammen skriver denne hipsterbloggen. Det vil si, vi skriver jo ikke så mye på den, for den har altså ligget brakk i snart fem år. Men nå er det endelig på tide med en skikkelig julekalender igjen!

Hver dag i førjulstiden vil vi altså poste en ny luke her på siden. Den kan inneholde nært sagt hva som helst, eller noen gang nesten ingenting i det hele tatt ( såkalt nødblogg, skal vite ).


Det er altså fem år siden sist brødrene rev seg vekk fra sine adskillige æventyr og bedrifter for å levere dere, kjære gode venner fra det ganske land, julekalender. En julekalender så tettpakket med dritt at selv ikke Geelmuyden og/eller Kiese ville tatt i oss ( WOW! Satire! ).

Brødrene har i de mellomværende år reist land (og strand) rundt for å samle innhold til årets kalender. Vi har alle blitt mangfoldige år eldre siden sist våre tanker prydet bloggosphæren (det begrepet er fremdeles i bruk, eller?). Det er derfor naturlig at årets blogg vil holde et høyere ambisjonsnivå enn tidligere hva gjelder innhold, saklighet, folkeopplysning og relevans i samfunnsdebatten.

NEIDA. BARE KØDDA.

Her blir det som vanlig bare fyll, fant, full frontal nudity, groviser og platt humor over en lest så lav at du bare skal drite i det. GUTTA ER TILBAKE OG FOR ET SIRKUS DETTE SKAL BLI! Vi skal få servert intervjuer, sakprosa, bokrapport, erotisk novelle, erotisk essay og diktanalyse. Vi prøver oss på reiseblogg, videoblogg, audioblogg og som alltid blir det en god dose nødblogg!

Det vil bli konkurranser med muligheter for å vinne flotte premier samt konkurranser uten mulighet til å vinne noe som helst! Noe for enhver smak her altså!

Kan det være vi får gjensyn med noen gamle favoritter?
Kan det være vi får gjensyn med noen gamle favoritter?

Dansemannen har tilbragt et år som uteligger og vi skal se hvordan det har artet seg. Vi skal teste VR-porno og endelig få svaret på hvem av Brødrene som får flest peppekaker inn i kjeften! Vi kommer til å gå bak kulissene og skal se nærmere på hvordan blant annet kickoff og juletrefest arter seg i vår noe dysfunksjonelle familie. Vi kommer til å vise dere ALT!

 

Brødrene viser alt!
Brødrene viser alt!

I år som alle tidligere år vil det bli en luke hver dag levert av en av brødrene. Det er heller ikke utenkelig at en og annen gjest kommer til å stikke innom for å servere dere det de har på hjertet.

Kylo Ren dreper Han Solo! Ikke sa vi ikke advarte deg!

** END OF SPOILERS **

I morgen er det Tigerkråka som skal sparke dette skikkelig igang med en lang og god luke om hans ungdom på en sardinfisker i Barentshavet, så frem til det vil jeg igjen ønske alle dere motherfuckers:

Hjertelig velkommen til BRØDRENE KLEINHEARTS JULEKALENDER 2016 !!

Author: Henka

Mann, 36 med alle kroppsfunksjoner mer eller mindre på plass. Liker kaker og innehar en lett fetish for flyvende skapninger som røker.

1 thought on “Luke 1: VELKOMMEN”

Comments are closed.