Luke 8: Winter is coming

winter is coming

Vinteren kommer. Ikke som noe sjokk, du har lenge visst at den er rett rundt hjørnet. Vinteren kommer. Du vet dette.

Temperaturene har falt stabilt som børsene fra sommeren og utover høsten. Der det i juli måned var nok å kaste på deg noen frekke flip-flops eller et par plasttresko før man satt ut av døren, må du nå bruke både frakk og sannsynligvis lue. Muligens også hansker. Vinteren kommer. Du vet dette.

Der man i de glade sommerdager knapt fikk søvn på øyet fordi solen såvidt snek seg under horisonten noen små timer midt på natten, er det nå mørkt fra lenge før du drar fra jobb. Den usle solen som knapt varmer noen fattige timer rundt lunch er kun en skygge av den varme gledessprederen som du badet i på sommeren. Vinteren kommer. Du vet dette.

Du har sett årstidenes gang før. Du vet at når kalenderen tikker sakte mot nyttår og november, ja desember gjør sitt inntog – da står vinteren like om hjørnet og venter. Hopper plutselig frem. Vinteren kommer. Du vet dette.

Tegnene har vært der lenge, men denne uken kom endelig den første snøen til hovedstaden. Dette markerer på en måte det du lenge har visst, nemlig at vinteren er her. Endelig dekkes våre trær, jorder og ikke minst veier i dette hvite, magiske pulveret. Men du har lenge visst at vinteren kommer.

Så hvorfor i helvete har du enda ikke fått skiftet til vinterhjul? Hvorfor står du og spinner som et fjols i den minste bakke og midt i lyskryss. Hvorfor lager du et helvete for alle oss andre?

Din faens dritt.

Author: Henka

Mann, 36 med alle kroppsfunksjoner mer eller mindre på plass. Liker kaker og innehar en lett fetish for flyvende skapninger som røker.