Luke 24: Glædelig jul

Shitt ass folkens! Nå er julaften kommet og du sitter sikkert der med kjeften full av sjokolade. Fingrene er klissete fra skumnissene du trøkka i trynet for bare noen sekunder siden. Under juletreet ligger det gaver du har brukt mye tid og penger på å kjøpe og du gleder deg til å se fjesene på mottakerne av dine innpakkede overraskelser. Den deilige lukten fra juletreet har satt sitt preg på hele huset og du er glad Kleinhearts julekalender endelig er over for i år.

På kjøkkenet har kanskje noen gått i gang med å lage julemiddagen du skal spise deg stappmett på litt senere i dag. Kjøleskapet er selvfølgelig fullt av øl og desserten som står der er det ikke sikkert noen orker å spise.
I skrivende stund er jeg klein i hodet etter en liten julefyllekule jeg hadde i går, men det går over. Håper jeg.

Generelt må vi vel kunne si at livet vårt er ganske fantastisk! Ja, ikke sant? Så om du i kveld griner på nesa fordi du ikke fikk den riktige gaven synes jeg du skal finne frem kjøttkniven dere brukte til ribba og kjøre den hardt inn i låret. Hold kjeft, skjerp deg, slutt å klag.

Med det i mente vil jeg på vegne av alle brødrene få ønske, fra alle oss til alle dere, en jævlig glædelig jul. Snakkas da!

 

2 thoughts on “Luke 24: Glædelig jul”

Comments are closed.