Luke 16 : Pappa Pinnsvin

Min gode venn Dansemannen har, som noen kanskje vet, i de senere år fått en rekke sønner. Tidligere i høst fikk jeg tatt en god prat med ham og spurte blant annet hvordan det var å nå være Dansepappa.

“Det er ganske greit, egentlig. Det er bare det at alle barnebøkene er så innmari dårlige. Ingen av dem forbereder barna på hvordan det voksne livet virkelig er”

Say no more tenkte jeg. Her er det muligheter for å tjene noen greie grunker – håve inn noe cash fra noen lettlurte fjols – få bidratt litt positivt i formingen av unge sinn.

En håndfull kreative hytteturer senere og konseptet PAPPA PINNSVIN ser dagens lys. Dette er altså en serie barnebøker for både små og store om Pelle Pinnsvin, men mest om hans far Pappa Pinnsvin som møter på både små og store utfordringer knyttet til det å være en ung far.

Første bok i serien er nå klar i første utkast. Det er derfor en stor glede å kunne presentere:

PAPPA PINNSVIN HAR ENDELIG EN KVELD FRI FRA FAMILIEN OG GÅR PÅ FYLLA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boken er altså fremdeles litt på skissestadiet, men føler meg såpass selvsikker på dette konseptet at dersom noen av våre kjære lesere tilfeldigvis er forlegger eller ihvertfall har en fot innenfor i bokbransjen så er det bare å ta kontakt.

 

Author: Henka

Mann, 36 med alle kroppsfunksjoner mer eller mindre på plass. Liker kaker og innehar en lett fetish for flyvende skapninger som røker.

2 thoughts on “Luke 16 : Pappa Pinnsvin”

  1. Ja! Denne har min pledge også! Håper det ikke blir den siste. Har hørt “Pappa pinnsvin mister lappen” og “Pappa pinnsvin er utro – igjen” også er fine bøker!

Comments are closed.