Luke 13: TirsdagsFASHION: Blogg om Buff

Heiabloggen!

Da er det endelig tirsdag og på tide med BRØDRENE KLEINHEARTS FASHIONBLOGG! OMG ass!

Siden vinteren er over oss skal vi ta for oss årstidens kanskje viktigse accessory- BUFF! Dette er en awesome greie ingen klarer seg uten, enten man skal ut på ski eller være digg på party!

Som vanlig har ingen av de store designerene eller motehusene sendt meg noen gratisvarer, så her må vi dukke inn i skapet og se hva vi finner! Jippi!

Heia Norge, lizzom!

Dette er en klassisk, enkel buff i Norges flotte farger! OMG, med et par briller på nesen blir dette bare sexy! Must have denne vinteren! SUPERCUTE!

Original Buff, da!

Dette er en helt seriøst original buff av merket Buff, assa! Den er bare MAD FRESH med håret ned og trutmunn! Åja, her er det lov å være slutty! SUPERCUTE!

 Utelivsvarianten

Oooh, farlig! Med en så fresh buff med sponsorer og alt gjelder det å vise seg frem! Se og bli sett! Her er det bare å la håret vike plass og finne frem et par sexye pilotbriller! TIGER! SUPERCUTE!

Kaldfrontsalternativet

På vinteren kan det bli skikkelig kaldt! Seriøst! Da gjelder det å ha en FRESH ULLBUFF FRA PIERRE ROBERT! ved å dra den helt opp og ta på et par FETE BRILLER blir man ikke bare varm, men også SUPERCUTE!

 

Åja, også sa noen at det kanskje var Lusia i dag eller noe. WHATEVER!

Author: Henka

Mann, 36 med alle kroppsfunksjoner mer eller mindre på plass. Liker kaker og innehar en lett fetish for flyvende skapninger som røker.